Sådan korrigerer du dit koffeinforbrug og giver din baby en god nats hvile

Mange forældre føler stærkt, at deres barn ikke bør drikke koffein i løbet af arbejdsdagen. Det her er fedt. Men at holde dit barn vågen om natten, fordi de har drukket for mange kopper kaffe er spild.

Dette kan undgås.

Koffein er ikke nødvendigvis dårligt for dit barn. Dit job er ikke at bekymre sig om dit barns adfærd, når det drejer sig tid til at kontrollere deres koffein indtag. Her er, hvad eksperter anser for at være et rimeligt beløb for en voksen.

Begræns din portion størrelser og forbruge moderate mængder af alkohol.

Begræns dit indtag af enkeltumættet olie til ikke mere end to-tre g

Begræns transfedt til højst 0,5 gram

Begræns kolesterolindtag til 70mg dagligt

* Det er bedst at undgå overdreven alkohol.

Nogle undersøgelser har fundet en sammenhæng mellem koffein indtag og abort. Tal med din læge, før du forsøger at stoppe koffein brat.

Da jeg kiggede gennem nogle børneopdragelse bøger, fandt jeg et dagligt syn siger “Bare rolig”. Det kunne også være en grund til, at mange mødre ved, at afslapning vil gøre dem bedre til at tage sig af deres barn. Det antyder også, at det at være afslappet og ikke bekymrende vil resultere i gode resultater.

Jeg har talt med mine egne børn om det før. Jeg har altid opfordret dem til at tænke positivt, når de havde problemer eller sakker agterud. Hvis de skulle på ferie, ville jeg blot fortælle dem at slappe af og lade babysitteren tage sig af det. Positiv tænkning er nøglen! Det ville give dem mulighed for at slappe af, så da de endelig nåede mig, var de mere afslappede.

Mange mennesker fortæller mig, at de føler sig godt efter dyb vejrtrækning i et par minutter. Det kan øge din indre fred og hjælpe med depression opsving. Jeg er enig. Jeg er enig. Åndedrætsøvelser er en fantastisk måde at lindre stress. Hvis du tænker på yourActivity blot som hvile, behøver du ikke bekymre dig om mange ting. Du skal have det godt med, hvordan du tænker på din kat. Din kat skal have en roligere opførsel. Du burde kunne sove for fredeligt.

Faktisk kan det modsatte også være sandt. Lad dit barn tage en pause, hvis dit barn har problemer med at sove under naptime. Dit barn skal vænnes fra deres bryster eller flasker lige nok til at give dem mulighed for at sove om natten. Du kan hjælpe dit barn til at stoppe med at bruge modermælk eller flaske fodring ved at revurdere deres behov for at sove alene. Ved at gøre dette, vil dit barn være mere tilbøjelige til at ville sove af sig selv. Mange voksne er godt klar over, at det er vigtigt at have en følelse og identitet. Dette omfatter koner, ægtemænd og teenagere. En tilstand af afslapning er en fantastisk metode til at slappe af og de-stress.

Forureen, kan det være gavnligt at holde op med at drikke kaffe, te eller sodavand. For nylig begyndte hun at lave sin egen skinke uden hensyn til hendes morgenmadsprodukter. Hun fandt ud af, at hun var i stand til at komme ud af huset hurtigere, kan slappe af hurtigere og er i stand til at få mere motion.

Vi ved alle, at for meget koffein kan forårsage ømme bryster. En varm kop kaffe eller varm kakao kan også sende øldrikkere til købmanden for at købe mere energi.

Du ved nu meget om kaffe, te, sodavand, koffein og endda amning. Det er også fint at være en arbejdende mor eller forretningskvinde, samt at være gravid. Du skal være opmærksom på en afbalanceret kost og give dig selv tid til at hvile. Det er også fint ikke at bruge for meget af din tid. Hvis du kan slappe af og få nok hvile, vil du være meget mere produktiv.

Skriv kommentar