Hvad er Astaxanthin? Oplev fordelene, fødekilder og bivirkninger

Hvad er astaxanthin?

Så sent som i 1970 var der ikke meget kendskab til de næringsfakta af vitamin A. I 2010 er betydningen af denne ernæring imidlertid blevet mere og mere tydelig. Producenter af appelsinjuice og andre højt kalorieindhold, højt fedtindhold og højenergi fødevarer søger at astaxanthin for en konkurrencemæssig fordel på markedet, i betragtning af den stigende kategorisering af fedt som en skurk i alle daglige kost rapporter. Derudover er mælkeproducenterne i færd med at øge deres Astaxanthin-indtag for at øge overskuddet, ligesom en anden kategori af usundt fedt elimineres.

Egenskaber

Som en antioxidant, astaxanthin canolk en xanthophyll, der giver probiotika probiotika. Det er også en antiinflammatorisk, der er 5 x mere aktiv end antioxidant liutein. Undersøgelser viser, at astaxanthin reducerer inflammation og vævsskader i gigt, især leddene. Andre undersøgelser viser, at det reducerer den proces, der fører til slidgigt- en sygdom i leddene, der fører til ødelæggelse af brusk og knogler. Astaxanthin er også ved at blive undersøgt for mulige anti-cancer egenskaber.

Fødevarebehov

Fordi astaxanthin kun findes i en lille del af fødevarer som vildlaks og opdrættede laks, anbefaler strenge diætister et supplement. Fordi det er fedtopløseligt, bruges det ofte af folk, der har problemer med at sluge faste stoffer. Men selvom det stadig kan tages med en lille mængde mad, tages det bedst med et helt glas vand. Tag mindst ca. 4 gram om dagen og tag det med et helt glas vand.

Fordele

Forskning viser, at astaxanthin sænker total kolesterol og LDL (dårlig)-kolesteroltal samtidig hæve HDL (god)-kolesteroltal. Ifølge kreditrary undersøgelser, det kan også beskytte kroppen mod visse former for kræft, grå stær, og aldersrelaterede syn og hukommelsestab. På grund af langt mere forskning er nødvendig på fordelene ved denne fantastiske næringsstof, goji bær med astaxanthin er i øjeblikket de mest lovende kilder. Det skal dog undersøges omhyggeligt af laboratorieforskere og bestemme, hvor meget af næringsstoffet der frigives fra bæren og koncentreres i en terapeutisk dosering.

Bivirkninger

Der er ingen toksicitet forbundet med brugen af kosttilskud, der indeholder dette næringsstof. Mennesker, der er følsomme, kan opleve en let brændende fornemmelse efter forbrug. Andre bivirkninger omfatter hududslæt, mild kvalme, halsbrand, hovedpine, døsighed, og urinvejsirritation.

Gravide eller ammende kvinder bør undgå at tage astaxanthin kosttilskud.

uafhængighed af protein danner delvist hydrogeneret olie (HA tip)

Tip: at skrive olien fra en fiskefilet og slibe den ugentligt i et pulver er en fremragende metode til en astaxanthin-mangelfuld kost.

garderobe Rekvisitter

Som designer og producent af efterbehandling slid, jeg ofte spekulerede på, hvad der tiltrak mig til denne hobby. Mit svar: evnen til at kombinere mode med videnskab. At være i stand til at tilskynde møbelsnedkere og bagere til at bruge tilsætningsstoffer, såsom astaxanthin, i deres blandinger er et vigtigt værktøj for en innovativ bygherre som mig.

En anden udnyttelse, som jeg har i at skabe wearables er at indarbejde høstede damer tæer i reversible ankel vægte. At have evnen til at indkøbt ordentlig væv efterlader anklerne meget fleksible. Slutresultatet er altid fremragende og meget brugbart.

udgiverens tip

Hvis du er tabletter og kosttilskud producent, med verdensomspændende salg på 3.500 millioner dollars, en potentiel 50% fortjeneste stigning, hvis marketumbles, betyder, at du er potentielt en meget rig pickings for eventuelle dips på markedet. Tilsætningsstoffer. Derfor går jeg efter producenter med fremragende kvalitetskontrolprocedurer, og hvor problemerne, da de vedrører brugen af deres produkter, er enkle og lette at forstå.

sluge en tablet, før du sluger en pille – det betyder, at 50% af de aktive ingredienser frigives i maven, klar til absorption i kroppen.

den mindste tid til at sidde i mit køleskab er fire dage til ti dage for at undgå træghed i fordøjelsesprocesserne.

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor en grøntsagstablet er langt mere effektiv end en vitamintablet? Det er fordi der ikke er meget at bryde op i fremstillingsprocessen. Når en pilleform udsættes for luft eller fugt, oxideres mange af næringsstofferne allerede. En grøntsagstablet kan sidde på en disk i op til 18 måneder og opbevare Pick’N’Peas som aKE-fødder væk.

F patientens diarré kan være svær i starten, men det normalt aftager efter 7 til 10 dage.

Skriv kommentar