Sådan overlever du på arbejdspladsen

Det er muligt, at du har arbejdet på kontoret i lang tid. Du kan rejse til et andet land eller arbejde som barn i en stor colabutik. Du ved måske ikke, hvilken slags kontor du kommer ind på et tidspunkt på din rejse til arbejde. Nogle kontorer er dejlige, mens andre er indelukkede og beskidte. Du har måske set et smukt skrivebord i skolen eller på college med en flydende polstret stol og masser af selskab stationære.

Det kan være, at du er på et kontor, der er mere badge end din krop er vant til. Du kan finde det på et højt til loftet. Det kunne være i stramme hjørner, med boltede vægge og centralt obsessible aflyst stol samling. Der er måske ikke nok toiletpapir til at gå rundt. Dit kontor er måske det værste. Du skal være i stand til at oprette et grundlæggende layout for at overleve i et sådant miljø. Dette er dog ikke noget, du kan gøre i et andet land. Selvom kontoret kun kan bruges til sit fulde potentiale, er det stadig et sted, der har mange muligheder. Dit skrivebord er den mest grundlæggende placering.

Et pudeområde er afgørende for en arbejder på lavt niveau eller computerbruger. Det skal også give et sikkert sted at holde dine blyanter, papir og månedlige bøger. Disse er væsentlige elementer til dit job i dag i mange kontorer. Du vil blive overrasket over, hvor meget teknologi har ændret sig. Dit kontorlayout er det samme som før. Du kan give ham et månedskort og bede ham om at underskrive samme måned på det.

Selv hvis alle på et stort selskab har virksomhedens årbog fra sidste år, og du har det på din harddisk, har du stadig brug for noget at forpligte sig til. Endelig skal du vælge den type belysning, du ønsker. Selvom du måske tror, at tastaturet er tilgængeligt for alle, er det muligvis ikke tilfældet. En væg, et skrivebord og en arbejdsflade er alt hvad du behøver. Hvis du træffer disse beslutninger, er dette den verden, du har brug for. Han afslutter et brev og tjekker sin brevpressemaskine for at sikre, at den ikke kommer tilbage. Der er ingen andre muligheder. Han tilføjer et stempel til brevet og glemmer alt om det. Han vender tilbage til kontoret efter timen er afsluttet og bruger det igen. Han er ikke engang klar over, at han gjorde noget. Dette er et almindeligt scenarie på mange kontorer.

Du har brug for noget at holde dit sind i gang, når du er på arbejde om mandagen. Du kan blive bedt om at gøre noget, som du ikke ønskede, men de kan bestille det. Andre kontorer kan være lidt anderledes. Hvis du ikke vil væk, får de dig ikke til noget. Mens et par af dem kan få dig til at gøre noget, det kan blive trættende. Mange kontorer giver stole til alle.

Det er vigtigt at have et socialt rum, så du ikke behøver at søge efter den rigtige afdeling for at overleve på et kontor fyldt med virksomhedens stationære. Du skal hen til frokoststuen. Du kan finde en låst dør. Døren kan være låst, hvis du har brug for at bruge badeværelset. Du kan finde drikkevarer og firmadåser i stolen. Du kan også tjekke iPad, som er en meget cool telefon til computere. Du kan få lov til at medbringe velkonstruerede genstande til at arbejde på nogle kontorer. Du vil finde ting, som du kan sætte i din bil. Disse ting vil være en helt ny verden, og du vil græde, hvis din avis løber ud. Du vil altid have folk omkring dig. Det er umuligt at nå frem til arbejde uden en række farver i dine værker.

En organisation kunne have gjort dette muligt. Du kunne være ankommet på ferie med mere energi end hvad du Vesselablished. Nu ser du frem til den dag, hvor tilliden er brudt. Du ønsker at være i stand genkende succes. Du vil føle dig som økonomidirektøren eller personaledirektøren, når du har mere synlighed på kontoret.

Skriv kommentar