Sådan får du et lån

Din bank kan tage flere måneder eller uger at godkende dit lån. Når lånet er blevet godkendt, skal du betale dine månedlige betalinger eller få oplysninger om lånets status.

Forsinkede betalinger vil ikke være dit ansvar. Denne type kaldes en udskudt indbetalingsplacering. Denne type lån er meget lig en forsinket tilbagebetaling plan. Det er normalt i fem år eller mindre.

Forældre til børn, over for hvem der består forsørgerpligt, kan også ansøge om et PLUS-lån. Dette lån kan opnås uden medunderskriver eller begrænsning. Afhængigt af din kreditværdighed og indkomst skal du muligvis indbetale lidt her eller der.

Banken opkræver ikke et ekstra gebyr for kreditchecks.

Tilbagebetaling af lån

Du kan få et konventionelt lån op til en vis mængde kontanter. Det er nemt, og du behøver kun følgende oplysninger.

Yderligere dokumentation såsom en vurdering eller en hjemmeinspektion og andre oplysninger er forpligtet til at underrette banken om det beløb, der lånes.

Hvis din ansøgning om lånet er blevet godkendt, vil lånet derefter blive frigivet til dig. Banken vil holde depositum af lånet eller de penge, du har fået i et certifikat.

Banken kan opkræve et gebyr for at udstede et certifikat til depositum. Det vil så være bundet til en rente. Banken vil ofte give dig en kopi af checkbogen til at holde og en penge konto til at sætte pengene i. Så længe du ikke misligholder lånet, eller hvis der ikke er nogen tilfælde af svig i løbet af tilbagebetalingsperioden, vil den månedlige betaling være den samme.

Mange banker tilbyder yderligere tjenester uden omkostninger. De omfatter udbetaling af andre lån, balance overførsel af midler fra check-in opsparing, pengemarkedet konti, certifikater, indskud, kreditlinjer og business banking.

Denne type lån er tilgængelig i din lokale bank eller på internettet. Det er op til dig, hvordan du bruger lånet. Det er nu muligt at ansøge om det.

Skriv kommentar