Hvorfor svigter professionelle lastbilchauffører?

VETERANER HAR LOV TIL AT ARBEJDE I feriesæsonen. Det er vidunderlige nyheder! Tidevandet er vendt! Nu spørger du måske dig selv hvorfor? Hvorfor er professionelle lastbilchauffører i stand til at få feriepenge, som almindelige lastbilchauffører ikke kan? Den amerikanske offentlighed er ikke villig til at acceptere denne ændring. “Hvorfor er Amerika træt af at betale for andre folks ferie?” Det er det spørgsmål, De stiller. I år er USA det første land, der kræver lastbilchauffører til at tjene $ 10,00 i timen. Dette ville oversætte til $ 100,00 i timen for arbejdstagere, der arbejdede 40-timers uger.

Lastbilchauffører og lastbilindustrien har bedt om lønforhøjelse i mange år. I årevis har de klaget over, at de ikke er i stand til at komme ud over startlønskalaen. Offentligheden har krævet det, og nu trucking industrien kan tilbyde truckere en $ 12,00 timeløn. Hvordan er det muligt?! Når du har logget omkring 1000 timer, kan du stadig tjene $ 35.000 om året, selvom din køreoplevelse er omfattende.

En professionel chauffør, der har over 100 timers køreoplevelse kan gøre en ekstra $ 100 til $ 200 per uge. Dette er ud over de $ 400, som du normalt ville tjene, hvis du kørte i løbet af en almindelig uge. Du vil gøre en hel del.

Dette vil give dig mulighed for at betale studielån, dit realkreditlån og enhver anden tidligere gæld. Jeg anbefaler, at du begynder studielånet betaling først. Dernæst skal du tale med din arbejdsgiver for at forhandle din løn som en procentdel af din nye indkomst. Din nye arbejdsgiver kan også give dig mulighed for at forhandle en finders betaling på fremtidige kilometertal. Dette er en fantastisk mulighed for at gøre ekstra kontanter og slippe af med din studielån.

Du bør overveje at ansøge, hvis du er en professionel chauffør, der ved, at du kan tjene en masse penge med din c.v. Jeg tror, det er bedre at beholde dit gamle job, mens du stadig er ansat, snarere end at skulle finde en ny stilling og genstarte dit liv med den gamle.

Dette er nogle fakta om professionelle førere af lastbiler. Professionelle lastbilchauffører er noget, jeg elsker, da de er anderledes end de fleste mennesker. Hvorfor er det her? Fordi de ikke er som de andre mennesker, der vil tage deres job som en given og derefter klage over, hvordan der er intet andet at gøre.

Du har sandsynligvis meget travlt, hvis du er professionel lastbilchauffør. Du er til rådighed på alle tidspunkter. Du er altid til rådighed. Du er ikke udsat for passagerernes stress. Der er ikke noget værre end at have kede sig, vred, eller ulykkelige passagerer. Hvis du er professionel lastbilchauffør, vil du tilbringe halvdelen af din tid med dem.

Du tilbringer den anden halvdel af din tid på vejen. For de fleste lastbilchauffører, især dem, der bor i store storbyområder, betyder det, at du har masser af fritid til at gøre andre ting. Du kan planlægge en familiebegivenhed eller få et kæledyr. Der er ikke tid til, at du bare stopper og spiller. Hvis du har en elsket (som du skal have, før du afslutter dit trucking job), vil du have masser af tid til at planlægge en fest eller bringe i et kæledyr.

Hvis du ikke har nogen familie (som du skal have, før du startede trucking job), så er du nødt til at finde andre måder at bruge din tid. Du har mange muligheder. Du kan gå til en koncert. Du kan tage dine børn med for at se en film. Hunden kan gå. Du kan også spille shuffleboard. Du kan have det sjovt med dine venner. Selvom du måske ikke har råd til alt dette, hvis dit job er på fuld tid, er der mange aktiviteter, der kan nydes alene.

Det er bedst at være professionel lastbilchauffør og efterlade din familie i de første par år. Når du begynder at få hænge af det, vil dine børn samle op på, hvad du gør. Det er muligt, at du bruger meget tid sammen med dem.

Når du går ind i det andet år af din trucking karriere din familie vil slutte sig til dig. Hvis du ikke har dem på plads inden fristens udløb, vil du bruge meget mere tid på at skrælle væk og mindre tid afsat til dem.

Skriv kommentar